THIS IS OPOPASSI

yhteystiedot

Opopassitiimi

opopassitiimi@gmail.com

Yritystiedot

Opopiste Oy

Y-tunnus 2307118-6

opopassi_anniina+satu3.jpg

opopassitiimi

Tutustu Opopassin tarinaan ja tekijöihin. Opopassi järjestää Opopassin käyttökoulutuksia opinto-ohjaajille ympäri Suomea. Katso ajankohtaiset koulutukset tai tilaa koulutus omalle paikkakunnallesi. Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä!

kumppaniksi

Haluaako oppilaitoksenne tai yrityksenne olla esillä nuorille? Opopassi tekee yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka auttavat nuorta suunnittelemaan tulevaisuuttaan. Suunnitellaan yhdessä yhteistyön muotoja! 

opopassitiimi@gmail.com

Suomen paras

Suomen eOppimiskeskuksen palkitsi kesäkuussa 2022 Opopiste Oy:n Opopassin Suomen parasta eOppimisrakaisua etsivässä kilpailussa, digihyvinvointia ja osallisuutta painottavassa kategoriassa. 

Lue lisää

Mikä Opopassi?

Innostava työkalu oman tulevaisuuden suunnitteluun 

Opopassi on uudenlainen opinto-ohjauksen oppimisympäristö, ohjauksen väline ja tulevaisuuden suunnittelun työkalu nuorille. Opopassin tavoitteena on tukea opiskelijan tulevaisuuden ja työelämän suunnittelun prosessia ja yksilöllisen jatko-opintopolun löytymistä. Opopassin avulla voi suorittaa lukion pakollisen OP2-opintojakson. Opopassin sisältö pohjautuu lukion OP2-opintojakson opetussuunnitelmaan. Opopassi on kaikkien Suomen nuorten ja opinto-ohjaajien käytössä 24/7 ilmaiseksi, eikä vaadi käyttäjältä kirjautumista.

 200 000 +

opiskelijaa käyttää

Opopassia

 2,2 miljoonaa 

sivuvierailua Opopassin

sivuilla

700 +

koulutettua

Opinto-ohjaajaa

 since 2018

Opopassi on aloittanut toimintansa elokuussa 2018

Palkittu eOppimisratkaisu

Digitaalinen tulevaisuuden suunnittelun työkalu

Suomen eOppimiskeskuksen palkitsi kesäkuussa 2022 Opopiste Oy:n Opopassin Suomen parasta eOppimisrakaisua etsivässä kilpailussa, digihyvinvointia ja osallisuutta painottavassa kategoriassa. 

Opopassi voitti yleisöäänestyksen sekä sai erityisen kunniamaininnan tuomaristolta: ”Rajallisilla resursseilla on saatu aikaa pieniä ihmeitä ja koulun arkea aidosti helpottava ratkaisu!” ​

4-_6010697-scaled_edited.jpg
pexels-anna-shvets-5325847.jpg

ota yhteyttä

 

OPOPASSIN
YHTEISTYÖKUMPPANIT

Opopassi proudly presents

Opopassi tekee yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotka tukevat nuoren tulevaisuuden suunnittelua. Kumppaneiden avulla nuori lisää tietouttaan jatko-opinnoista Suomessa ja ulkomailla, työelämästä, yrittäjyydestä, oman talouden hallinnasta ja muista nuoren tulevavaisuutta koskevista vaihtoehdoista. 

Karelia_AMK_logo_RGB.png
Nordea_Masterbrand_500px_RGB_edited.png
xamk2.JPG
logo_TAU_fi-eng_purple_CMYK.jpg
oulun_yliopisto.jpg
HH_logo_2020.jpg
TURKU_AMK_logo.jpg
Mafylogo_opopassi keski.png
HEO (1).png
helbus2.png
jyu-keskitetty-kaksikielinen.jpg