opopassi_01.png

OTA YHTEYTTÄ

Nice to meet you

ota yhteyttä opopassiin

                        tietosuojaseloste

opopassitiimi

Tutustu lisää

Tutustu Opopassin tarinaan ja tekijöihin. Opopassi järjestää Opopassin käyttökoulutuksia opinto-ohjaajille ympäri Suomea. Katso ajankohtaiset koulutukset tai tilaa koulutus omalle paikkakunnallesi. Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä!

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

Yhteistyöt

 

Haluaako oppilaitoksenne tai yrityksenne olla esillä nuorille? Opopassi tekee yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka auttavat nuorta suunnittelemaan tulevaisuuttaan. Suunnitellaan yhdessä yhteistyön muotoja! 

opopassitiimi@gmail.com

Yritystiedot

 

Opopiste Oy

Y-tunnus 2307118-6

Seuraa myös

Opopiste

WHAT PEOPLE SAY

Mielestäni oli hyvä juttu, että sai keskittyä hankkimaan tietoa itseä kiinnostavista opiskelupaikoista ja -aloista, sillä siitä on oikeasti paljon hyötyä.

Lukion kakkonen

Sain Opopassin avulla tietoa jatko-opinnoista ja oma kiinnostus selkiytyi! Parasta oli kurssin  itsenäisyys, kun pisteitä pystyi keräämään itse päättämällä mihin menee.

 

Lukion abi

Vierailijat, vierailu ja uravarjostus olivat suosikkini, sillä niissä sai kuulla ammattilaisilta, eikä vain yrittää löytää netistä tietoa.

Lukion kakkonen

Parasta passin toteutuksessa oli se, että sen avulla pystyi eriyttämääm opinto-ohjausta. Jokainen opiskelija sai syventyä itseä kiinnostavaan alaan. Suuntaa pystyi myös vaihtamaan matkan varrella, vaihtamalla toiselle polulle. 

Lukion opinto-ohjaaja

OPOPASSIN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Opopassi proudly presents

Savonia_logo_2020_ilmantaustaa_edited.png
oulun_yliopisto.jpg
Mafylogo_opopassi keski.png
HEO (1).png
UEF musta logo engl pysty.jpg
xamk2.JPG
logo_TAU_fi-eng_purple_CMYK.jpg
TURKU_AMK_logo.jpg
tat.png
helbus2.png
Nordea_Masterbrand_500px_RGB_edited.png