top of page

oulun yliopisto

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

opintotarjonta
lukiolaiselle

Oulun yliopisto tarjoaa toisen asteen opiskelijoille soveltuvia avoimen yliopiston opintojaksoja maksutta. Opintojaksojen laajuus on 2-5 opintopistettä, ja ne ovat Oulun yliopiston tutkinto-ohjelmiin kuuluvia perusopintojaksoja. Suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea suoraan tutkintoon, jos haettuasi Oulun yliopistoon tulet valituksi tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen tutkinto-ohjelmaan.

Opiskelijan

oulu


Suomen viidenneksi suurimpana kaupunkina Oulu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yli 20 000 opiskelijalle. Oulussa on vilkas opiskelijaelämä, ja Suomen edullisin opiskelija-asuminen

Tervetuloa opiskelijaksi

40 kandihakukohdetta. Kahdeksan tiedekuntaa. Kaksi kampusta.
Sopivan kokoinen kaupunki. Rennon letkeä meininki.

medium_UniOulu_H1_7328.jpg

muista myös avoimen väylä

Tiesitkö, että voit hakea Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijaksi myös alan opintojen perusteella? Avoimen väylän opintojen kautta saat kokemusta tavoittelemastasi alasta

ja opit samalla akateemisia taitoja.

tiedettä
arktisella asenteella

Oulun yliopistossa voit opiskella laajasti eri aloja ja oppiaineita. Monitieteisen yliopiston etuna ovat laajat sivuainemahdollisuudet ja omannäköisen tutkinnon koostaminen eri koulutusaloja yhdistelemällä.

Tuleeko sinusta lääkäri, diplomi-insinööri vai jotain aivan muuta? Tutustu Oulun yliopiston monipuoliseen tarjontaan ja löydä paikkasi maailmassa.

bottom of page