top of page
OuluUniversity_H1_4846.jpg

tee tehtävä 1p ja tutustu korkeakouluun

  1. Tee Oulun yliopiston uratesti ja selvitä, mitkä kolme hakukohdetta sopivat sinulle parhaiten. Tutustu näihin kolmeen hakukohteeseen ja valitse se ala, joka kiinnostaa sinua eniten. Pohdi, voisiko se olla tulevaisuuden alasi ja ota selvää, millaisiin työtehtäviin tämä koulutusala valmistaa. Voit käyttää apunasi toissa.fi -sivustoa.
     

  2. Oulun yliopistossa voit opiskella laajasti eri aloja ja oppiaineita. Monitieteisen yliopiston etuna ovat sivuainemahdollisuudet ja omannäköisen tutkinnon koostaminen eri koulutusaloja yhdistelemällä. Kiinnostaako sinua esimerkiksi kestävä kehitys tai yrittäjyysopinnot? Tutustu Oulun yliopistossa tarjolla oleviin sivuaineopintoihin ja kirjaa, mitkä kaksi niistä kiinnostavat sinua eniten ja miksi.
     

  3. Tutustu Ouluun opiskelukaupunkina: Pohdi, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä opiskelukaupungin valinnassa ja miten toiveesi voisivat toteutua Oulussa. Jos Oulu ei ole vielä sinulle tuttu kaupunki, tutustu siihen täältä. Ota myös selvää tästä, missä voit kohdata Oulun yliopiston opiskelijoita ja kirjaa ylös mielikuviasi lukemasi perusteella. Muuttiko uusi informaatio käsitystäsi Oulusta asuinpaikkana?
     

  4. Tiesitkö, että 2,6 miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa käyttää Oulussa kehitettyä teknologiaa? Osaatko nimetä laitetta tai palvelua, joka on kehitetty Oulussa? Katso vinkkejä täältä.

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

UniOulu_H1_9948 (1).jpg

Nähdäänkö
oulussa?

 


 

bottom of page