Kaakkois-suomen ammattikorkeakoulu xamk

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

Opopassi_kuva_1_Mitä_tarjoamme_sinulle.

Mitä tarjoamme

sinulle?

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, Xamkissa, voit opiskella joustavasti oman sunnnitelmasi mukaan. Osan opinnoista voit tehdä kokonaan verkossa. Xamkissa on maan tyytyväisimmät opiskelijat.

Opiskele tänään huomisen ammatti

- valmistu tekijäksi, jota työelämä tarvitsee.

amk-tutkinnot

Xamkissa on 8 alaa ja yli 40 amk-koulutusta.

Opopassi_kuva_2_AMK-tutkinnot.jpg

työelämätarinat

Opiskelijat tekevät työelämän kanssa paljon yhteistyötä: harjoitteluja, projekteja ja yritysten toimeksiantoja. Yritysten toiminta kehittyy ja opiskelijat saavat oppia työelämästä.

Opopassi_kuva_3_Opiskelijatarinat.jpg

opiskelijatarinat

Vaihto on ikimuistoinen kokemus! Uusia ihmisiä ympärillä, uusi kulttuuri, uusia jänniä kokemuksia, sekä mielenkiintoinen koulutus.

Lue miten logistiikan opinnot veivät Galinan Rotterdamiin.

maksuttomia opintoja lukiolaisille

Lukiolainen, opiskele maksutta avoimessa ammattikorkeakoulussa AMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja! Xamkissa voit opiskella asuinpaikasta riippumatta – puolet tarjonnasta on kokonaan verkko-opintoja. Jos asut Kouvolassa, Kotkassa, Savonlinnassa tai Mikkelissä, voit osallistua opintoihin myös kampuksilla.

Virtuaalinen kampustapahtuma

Tule mukaan Xamkin virtuaaliseen kampustapahtumaan 4.11. klo 13-14. Taltioinnin voit katsoa myöhemmin milloin tahdot. Tutustu koulutuksiin opiskelijoiden, henkilökunnan ja valmistuneiden tarinoiden kautta. Tunnelmia myös opiskelijavaihdosta Kilimanjarolla ja Emma Gaalan säihkettä!

tunne huominen podcast

Oman alan löytäminen ei ole aina itsestäänselvyys. Työelämän tulevaisuus herättää myös paljon kysymyksiä. Mitä siitä kannattaa tietää ennen kuin päättää mitä opiskelee? Tunne huominen -podcastia juontaa Ilona ja ääneen pääsevät eri alojen asiantuntijat – Xamkin opettajat, tutkijat sekä tietysti opiskelijat.

hakijan

opas

Tutustu Xamkin opiskelijoihin ja koulutuksiin hakijan oppaassa.

Opopassi_kuva_5_Hakijan_opas.jpg

virtuaalikampus

Xamkilla on kampukset Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.