top of page

turun ammattikorkeakoulu 

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

20200903_MamaCreative_AMK01160_webres.jpg

turun
ammattikorkeakoulu

turun amk opiskelupaikkana

turun

ammattikorkeakoulu

Käytännön huippuosaajaksi Turun AMK:sta

Turun ammattikorkeakoulusta valmistuu osaajia, jotka ovat käytännössä parhaita. Meillä on 10 000 opiskelijaa, Suomen paras opiskelijakaupunki ja laadukkaita, ainutlaatuisia koulutuksia neljällä alalla: liiketalous, taide- ja media, tekniikka sekä terveys ja hyvinvointi. Meiltä löydät varmasti oman juttusi.

 

Opiskelet uusimmissa oppimisympäristöissä innostavin menetelmin. Saat paljon kontakteja työelämään jo opintojen aikana sekä koulutuksen, jolla työllistyt.

amk-tutkinnot

Tarjoamme yli 60 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta neljällä eri alalla.
 

20200903_MamaCreative_AMK02100_1_webres.jpg

Opintoja lukiolaisille

Voit tutustua AMK-opiskeluun avoimessa ammattikorkeakoulussa jo ennen hakemista. Avoimen AMK:n opetus on kaikille avointa, ja tarjoamme lukiolaisille opintoja ilmaiseksi. Tarjonnasta löydät joka lukukausi lähes 100 opintojaksoa eri aloilta.

Millaista on opiskelijan arki?

Taitteessa-sarjassa kurkistetaan opiskelijaelämään. Instagramissa ja YouTubessa julkaistavassa sarjassa opiskelijamme eri aloilta kertovat arjestaan, opinnoistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

20200903_MamaCreative_AMK03136_webres.jpg

Taitteessa-podcast

Taitteessa podcastissa syvennytään IG-sarjan teemoihin. Sarjan päähenkilöt avaavat kuulijoille tarkemmin miten päätyivät valitsemalleen alalle, miten hakeminen korkeakouluun sujui ja millaista opiskelu omalla alalla on.

Tervetuloa tutustumaan!

Järjestämme vuosittain toisen asteen opiskelijoille erilaisia tilaisuuksia, joissa voit tutustua AMK-opiskeluun ja erityisesti Turun ammattikorkeakoulun koulutusaloihin.

Erityisesti abeille suunnattu tutustumispäivä on Hakijan päivä 28.10.2022.

turun amk opiskelupaikkana

turun

ammattikorkeakoulu

AMK:sta työelämään

Ammattikorkeakouluista valmistuneet työllistyvät hyvin. Viisi vuotta valmistumisen jälkeen 93 % AMK-tutkinnon suorittaneista on kokopäivä- tai osa-aikatyössä, tai toimii yrittäjänä. Valtaosa on tyytyväisiä suorittamaansa tutkintoon (83 %) ja työuraansa (87 %). Lähde: Uraseurantakysely 2020. Erilaisiin urapolkuihin ja valmistuneiden kertomuksiin voit tutustua esimerkiksi toissa.fi -sivustolla.

Suomen paras opiskelijakaupunki
 

Turun AMK:n kampukset sijaitsevat Turussa ja Salossa. Salon kampuksella pääset osaksi tiivistä ja innostavaa yritysten, opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisöä. Asuinpaikkana Salo on viihtyisä ja edullinen.
 

Turku on opiskelijakaupunki isolla O:lla. Joka viides turkulainen on korkeakouluopiskelija. Opiskelijat viihtyvät Turussa, tutkitusti. Jopa 98 % turkulaisista korkeakouluopiskelijoista suosittelisi Turkua opiskelupaikaksi ystävilleen.

20200903_MamaCreative_AMK01152_webres.jpg
bottom of page