turun amk opiskelupaikkana

Tässä tehtävässä tutustut Turun AMK:n opiskelijoihin ja koulutusaloihin, Turkuun ja Saloon opiskelijakaupunkeina sekä erilaisiin ammatteihin ja urapolkuihin. 

Tehtävä:

1. Katso Taitteessa -sarjan Kuka mä oon ja Mistä mä tuun -jaksoja ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

a) Millaisilla erilaisilla taustoilla opiskelijat ovat päätyneet opiskelemaan ammattikorkeakouluun?

b) Miten he ovat löytäneet oman alansa?

c) Onko jokin sarjassa esitellyistä aloista sellainen, josta itse olisit kiinnostunut?

2. Tutustu Turkuun ja Saloon opiskelijakaupunkeina. Millainen mielikuva opiskelukaupungeista syntyy videoiden perusteella?

TURKU

Salo


 

3. Noodi-palvelussa voit tehdä testin, joka ehdottaa sinulle ammatteja tai valita suoraan haluamasi ammatin, ja selvittää millaisilla opinnoilla kyseiseen tehtävään voi päätyä. Toissa.fi -palvelusta voit etsiä eri ammattinimikkeillä valmistuneiden opiskelijoiden uratarinoita, ja tietoa siitä, millaisella koulutustaustalla he ovat nykyiseen työhönsä päätyneet. Palveluiden tarkemmat käyttöohjeet löydät linkkien takaa. Tutustu palvelujen käytön jälkeen Turun AMK:n koulutustarjontaan. Löytyykö Turun AMK:n tarjonnasta koulutus, jolla voisit sijoittua sinua kiinnostaviin työtehtäviin? 
 

Löysitkö sinua kiinnostavan koulutuksen? Haluatko tutustua opiskeluun ja alaan jo ennen yhteishakua? Avoimessa AMK:ssa voit opiskella sinua kiinnostavan alan opintoja jo ennen hakemista. Tutustu lukiolaisille suunnattuihin opintoihin.

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

opiskelijaksi
turkuun
 

Tarjoamme yli 60 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta neljällä eri alalla.

Image by Nguyen Dang Hoang Nhu