top of page
20200903_MamaCreative_AMK02100_1_webres.jpg

tee tehtävä 1p ja tutustu korkeakouluun

turun amk opiskelupaikkana

Tässä tehtävässä tutustut Turun AMK:n opiskelijoihin ja koulutusaloihin, Turkuun ja Saloon opiskelijakaupunkeina sekä erilaisiin ammatteihin ja urapolkuihin. 

Tehtävä:

1. Katso Taitteessa-sarjan Kuka Mitä Häh? -jaksoja ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

a) Millaisilla erilaisilla taustoilla opiskelijat ovat päätyneet opiskelemaan ammattikorkeakouluun?

b) Miten he ovat löytäneet oman alansa?

c) Onko jokin sarjassa esitellyistä aloista sellainen, josta itse olisit kiinnostunut?

2. Tutustu Turkuun ja Saloon opiskelijakaupunkeina. Millainen mielikuva opiskelukaupungeista syntyy videoiden perusteella?

TURKU

Salo


 

3. Tutustu erilaisiin työtehtäviin ja ammatteihin: Voit tehdä esimerkiksi Duunikone-ammatinvalintatestin tai tutustua erilaisiin työtehtäviin ja aloihin Ammattitieto-palvelussaToissa.fi -palvelusta voit etsiä eri ammattinimikkeillä valmistuneiden opiskelijoiden uratarinoita, ja tietoa siitä, millaisella koulutustaustalla he ovat nykyiseen työhönsä päätyneet. Palveluiden tarkemmat käyttöohjeet löydät linkkien takaa. Tutustu palvelujen käytön jälkeen Turun AMK:n koulutustarjontaan. Löytyykö Turun AMK:n tarjonnasta koulutus, jolla voisit sijoittua sinua kiinnostaviin työtehtäviin? 
 

Löysitkö sinua kiinnostavan koulutuksen? Haluatko tutustua opiskeluun ja alaan jo ennen yhteishakua? Avoimessa AMK:ssa voit opiskella sinua kiinnostavan alan opintoja jo ennen hakemista. Tutustu lukiolaisille suunnattuihin opintoihin.

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

opiskelijaksi
turkuun
 

Tarjoamme yli 60 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta neljällä eri alalla.

Image by Nguyen Dang Hoang Nhu
bottom of page