top of page
HH6.jfif

tee tehtävä 1p ja tutustu korkeakouluun

Kolme kysymystä
haaga-heliasta

1. Tiesitkö, että Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa on 15 suomenkielistä ja 7 englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusvaihtoehtoa. Tutustu opintotarjontaan ja etsi oman polkusi mukaisia koulutusvaihtoehtoja.

A) Mitkä/mikä tutkinnoista kiinnostavat sinua eniten?

B) Tutustu valitsemiisi tutkintoihin tarkemmin lukemalla tutkinnon esittely. Mitkä asiat tutkintojen opiskelussa kiinnostavat sinua eniten? 

2. Tutustu Haaga-Helian opiskelijoiden tarinoihin videoiden ja tarinoiden avulla. Kerro mitä asioita opiskelijat pitävät tärkeänä opinnoissaan sekä mitkä asiat ovat olleet heistä hyödyllisiä tulevaisuutta ajatellen. Poimi tarinoista vähintään 10 asiaa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Omaa alaa etsiessä voi ajatella opintoja myös laajempana kokonaisuutena. Eri alojen koulutuksia voi yhdistellä ennakkoluulottomasti. Monipuoliset opinnot saattavat poikia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Mitä Haaga-Helian eri alojen opintoja voisit mahdollisesti yhdistää omiin kiinnostuksen kohteisiisi? Miten ne hyödyttäisivät sinua mahdollisesti tulevaisuudessa? Myös lukiossa ollessasi voit jo tehdä kiinnostavia Haaga-Helian lukiolaisille suunnattuja opintoja. Tutustu kurssivalikoimaan

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

avoin amk
lukiolaisille


Omaa alaa etsiessä voi ajatella opintoja myös laajempana kokonaisuutena. Eri alojen koulutuksia voi yhdistellä ennakkoluulottomasti. Monipuoliset opinnot saattavat poikia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Mitä Haaga-Helian eri alojen opintoja voisit mahdollisesti yhdistää omiin kiinnostuksen kohteisiisi? Miten ne hyödyttäisivät sinua mahdollisesti tulevaisuudessa? 

HH3.jfif
bottom of page