Mafy-valmennus

yo-Lukusuunnitelma

Olet valmistautumassa tärkeimpään hetkeen lukiolaisen elämässä, yo-kirjoituksiin.Tämän harjoituksen tavoitteena on tehdä lukusuunnitelma lukulomallesi. Lukulomalla opiskelet itsenäisesti. Tällöin hyvin tehty lukusuunnitelma helpottaa ja selkeyttää yo-kirjoituksiin valmistautumista.

Tässä oppimiasi periaatteita voit soveltaa helposti myös pääsykokeisiin valmistautumisessa tai opiskellessasi lukion kursseja. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!”

 

TEHTÄVÄ:

Tee itsellesi lukusuunnitelma! Lue ensin alla olevat vinkit. Tee tämän jälkeen oma lukusuunnitelmasi yo-kokeisiin esimerkiksi exceliin tai muuhun asiakirjaan. Tarkemmat ohjeet sekä valmis pohja lukusuunnitelmalle löytyy MAFY-valmennuksen sivuilta tästä linkistä.

 

HUOM! Jokainen opiskelija on yksilöllinen, joten tee suunnitelmastasi itsesi näköinen. Tuntimäärät, lähtötaso tai tavat oppia voivat vaihdella henkilöittäin.

 

Ota seuraavat asiat huomioon lukusuunnitelmaa tehdessäsi. 

 

  1. Päätä minkä verran viikossa voit opiskella (25-35 h / viikko).

  2. Ole suunnitelmassa realistinen ja aloita opiskelu ajoissa.

  3. Huomioi tauot ja päätä mihinkä aikaan aloitat ja lopetat opiskelun joka päivä.

  4. Ota suunnitelmassa huomioon myös edellisen viikon asioiden kertaus.

  5. Päätä mitkä aineet ovat sinulle tärkeimpiä ja minkä verran kutakin kirjoittamaasi ainetta tulee opiskelussasi painottaa.

  6. Tee lukusuunnitelma, sitoudu siihen ja tarkasta 1-2 kahden viikoin välein suunnitelmasi.

  7. Muista myös levätä.

 

Tarkemmat ohjeet sekä valmis pohja lukusuunnitelmalle tästä linkistä!

Toteutus

Excel tai asiakirja

Aika

2h 30min = 2 pistettä

Aihe

Valmentaudu

mikä on Mafy-valmennus?

Tuotamme kertauskurssien ja lukiokurssien oppimateriaaleja.

Valmennamme opiskelijoita yo-kirjoituksiin sekä lääketieteen ja DI-osastojen pääsykokeisiin.

8500 abia käyttää Mafynettiä yo-kirjoituksiin valmistautumisessa.

2019 keväällä 60% kaikista lääketieteelliseen sisäänpäässeistä käytti myös Mafynettiä tai valmennuskurssiamme.

MAFYNETTI_Blue_1.5x.png

mitä tarjoamme sinulle?

MAFY tarjoaa sinulle lukiolainen edistykselliset sähköiset Mafynetti oppimateriaalit, motivaatio- ja opiskelutekniikkaluennot lukioissa, valmennusta YO-kirjoituksiin, sekä lääketieteen pääsykokeisiin ja DI-pääsykokeisiin valmennusta. 

tyytyväiset asiakkaat

79 % lukiolaisista sanoi Mafynetin motivoineen tekemään enemmän töitä yo-kirjoituksiin valmistautuessaan.

Tutustu abeille tehtyyn kyselyyn tästä.

Mafynetti oli motivoiva uusi lisä matematiikan opiskeluun. Oma henkilökohtainen käyrä ja tehtävien suorittaminen lisäsivät motivaatiota tehdä tehtäviä ja edistää omaa osaamista. Tehtäviä oli hyvin paljon aiheesta riippumatta, joka toi monipuolisuutta verrattuna oppikirjojen tehtävien määrään.”

Mafynetissä on hyvä tehtäväjako. Riittävästi helppoja tehtäviä ja muutama vaikeampi, mikä kokonaisuutena tiivistää aihealueen.Omien tehtävien tarkistaminen ja arvioiminen ja tehtäviin palaaminen kertaus ominaisuudella on erittäin hyvä. YO-kokeisiin harjoittelu helpottuu huomattavasti, kun aiheet on loogisessa järjestyksessä ja Mafynetin käyttö antaa hyvän kuvan kokonaisuuden ymmärtämisestä ja kurssirajojen ylittämisestä.”

“Teoria kerrottiin paremmin kuin kirjoissa ja lisäksi tehtäviä oli mukavampi tehdä, koska vastauksiin pääsi helpommin käsiksi ja näki myös mallivastauksen.”

©2018 BY OPOPASSI