top of page

varasta tehtävä toiselta polulta ja liitä omaan passiisi 

ansaitse pisteitä

varasta tehtävä

Tiesithän, että tulevaisuuden työelämässä on hyötyä erilaisista taidoista ja laaja-alaisesta osaamisesta. Jatko-opinnot antavat valmiuksia tulevaisuuden työelämään ja niissä valmistutaan tiettyyn tutkintoon. Tutkinto rakentuu yliopistossa pääaineesta ja ammatillisen ja ammattikorkeakoulun tutkinto alan ammattiopinnoista. Näiden lisäksi valitaan yksi tai useampi sivuaine tai tietty määrä vapaasti valittavia opintoja. Nämä tutkinnon lisäopinnot voivat olla hyvinkin eri alalta kuin varsinainen tutkinto. Näin ne rikastuttavat suoritettavaa tutkintoa ja monipuolistavat osaamista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEHTÄVÄ:  

Olet jo valinnut Opopassissa oman jatko-opintopolun. Onko sinulla myös joku toinen ala, joka kiinnostaa sinua? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua myös muihin Opopassin jatko-opintopolkuihin ja niiden pistetehtäviin.

 

Tässä tehtävässä saat poimia tehtävän joltakin toiselta Opopassin polulta ja tehdä sen. Jos olet valinnut esimerkiksi taidepolun, voisiko kauppapolun markkinointitehtävistä olla sinulle hyötyä, jotta opit kaupallistamaan omia taideprojektejasi? 

Voit valita tehtävän vapaasti miltä tahansa jatko-opintopolulta ja lisätä sen omaan Opopassiisi. Kirjaa ylös miltä polulta tehtävä on, tehtävän nimi ja tehtävän pistemäärä. 

Toteutus

Varastetun tehtävän mukainen toteutus

Aika

Varastetun tehtävän mukainen aika

Aihe

Varastetun tehtävän mukainen aihe

bottom of page