TEe jatko-opinto tehtävä ja liitä omaan passiisi 

ansaitse 2 pistettä

Matematiikan maailma

Kiinnostaako sinua matematiikan sovellukset sekä yliopisto-matematiikan osa-alueet? Tutustu tehtävän avulla yliopistomatematiikkaan. Halutessasi voit suorittaa myös yliopiston opintopisteitä.

 

Tehtävässä harjoittelet matemaattisista aiheista keskustelemista sekä ongelmanratkaisua yhteistyössä toisten opiskelijoiden kanssa. Materiaali koostuu erilaisista aiheista jotka sisältävät videoita ja tehtäviä.

 

Mikäli suoritat yliopiston opintopisteitä on kurssin laajuus kokonaisuudessaan 5 op, mutta kurssista on myös mahdollista suorittaa pienempiä osia esimerkiksi vain 1 op verran. Lue lisää kurssin ohjeita TÄSTÄ.

TEHTÄVÄ:

Tee valitsemiasi tehtäviä Matematiikkaa kaikkialla MOOC:sta ja liitä ne Opopassiisi. Valittavanasi on aihealueita esim. matematiikka ja taide, matematiikka ja biologia, äärettömyys, matemaattiset taikatemput.

Voit katsoa kurssin sisältöä vierailijana ilman kirjautumista. Pääset lisäämään itsesi kurssin opiskelijaksi kirjautumalla sivustolle (Helsingin yliopiston opiskelijat voivat kirjautua Haka-kirjautumisella ja muut luovat tunnukset mooc.helsinki.fi sivustolle) ja menemällä kurssin koontinäyttöön ja valitsemalla "Lisää minut tälle kurssille opiskelijaksi". Jos sinulla on ongelmia kurssin suorittamisessa kysy apua keskustelualueella. 

Mikäli suoritat yliopiston opintopisteitä lue lisää: kurssin suorittaminen - ohjeita lukiolaiselle.

Toteutus

Mooc tehtävien tekeminen

Aika

2h 30 min = 2 pistettä

Aihe

Jatko-opinnot

©2018 BY OPOPASSI