mainiot mahdollisuudet

kerää lisää pisteitä opopassiisi

opiskelemaan

Tiesitkö, että Suomessa on myös yhteishaun ulkopuolisia koulutuksia, joita ei välttämättä löydy Opintopolusta? Nyt on aika tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin! Mietitkö kuinka voisit valmistaa itseäsi korkeakoulujen pääsykokeisiin? Tutustu eri valmennuskurssien vaihtoehtoihin.

 

Tapahtumiin

Tiesitkö, että Suomi on täynnä mielenkiintoisia jatko-opinto-, yrittäjyys- ja työelämätapahtumia? Opopassin avulla saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Ota selvää paikkakuntasi tapahtumista ja lähde tutustumaan paikanpäälle! Näin selkiytät omaa jatko-opintosuunnitelmaasi ja keräät samalla pisteitä Opopassiisi.

töihin

Haluatko kokemusta työelämästä? Kurkkaa mahdollisuuksia, joiden avulla voit oppia uutta, tavata uusia ihmisiä ja luoda verkostoja. Työelämäkokemus saattaa selkiyttää ajatuksia siitä mille alalle voisit tulevaisuudessa suunnata.

ulkomaille

Oletko aina halunnut lähteä maailmalle? Haaveiletko tutkinnon suorittamisesta ulkomailla, opiskelijavaihdosta tai vaikkapa kielikurssista? Tutki hyödyllisiä vinkkejä ja kerää lisäpisteitä Opopassiisi.