TEe jatko-opinto tehtävä ja liitä omaan passiisi 

ansaitse 2 pistettä

LUMA-opiskelua
korkeakoulussa 

Kiinnostaako sinua matematiikan sovellukset sekä yliopisto-matematiikan osa-alueet? Vai oletko enemmän kiinnostunut koodaamisesta ja tekoälystä. Näihin ja moniin muihin teemoihin voit nyt tutustua tekemällä tehtäviä eri yliopistojen avoimilla kursseilla. Halutessasi voit suorittaa myös yliopiston opintopisteitä. 

Mikäli suoritat yliopiston opintopisteitä vaihtelee kurssien laajuudet 1-5 opintopisteen välillä, mutta kurssista on myös mahdollista suorittaa pienempiä osia tekemällä vain osan tehtävistä. Opopassiin suoritukseen riittää, että suoritat tehtäviä 2 X 75min. edestä, jolloin ansaitset kaksi pistettä omaan Opopassiisi (2p/20p). Jos innostut suorittamaan jonkun yliopiston

kurssikokonaisuuden kokonaisuudessaan, huolehdithan opintopisteiden hyväksiluvusta omaan lukiotutkintoosi oman opinto-ohjaajasi kanssa.  

  

TEHTÄVÄ: 

 

Tee valitsemiasi tehtäviä jostakin seuraavista yliopiston MOOCeista tai muista kaikille avoimista kursseista. Liitä kuvakaappaukset suoritetuista tehtävistä omaan Opopassiisi.  Valitsemiasi tehtäviä tulee suorittaa Opopassiin 2 X 75min edestä. 

Huomaa, että joissakin kursseissa kone korjaa tehtävät automaattisesti. Näin on esim. esimerkiksi Helsingin yliopiston ja Reaktorin yhteistyössä tehdyllä tekoälykurssilla, Elements of Ai eli Tekoälyn perusteet, joka on samalla Suomen suosituin verkkokurssi. Jos päätät tehdä kurssin kokonaan, saat siitä erillisen todistuksen, jonka voi liittää myös omaan ansioluetteloosi. 

Valitse vapaasti tehtäviä: 

Toteutus

Mooc tehtävien tekeminen

Aika

2h 30 min = 2 pistettä

Aihe

Jatko-opinnot