top of page
Laurea_opopassi_3.jpg

laureA-

ammattikorkeakoulu

tutustu opiskeluun laureassa

Lue verkkosivuiltamme lisää opiskelemisesta Laureassa ja kehittämispohjaisesta oppimisesta. Katso myös alla olevat Youtube-videot. Pohdi, että miten Laurean opiskelutavat ja työelämälähtöinen opiskelu sopii sinulle ja mitä hyötyä siitä olisi sinulle tulevaisuuden urallasi.

Kokemuksia sosionomiopinnoista - Laurean alumni Katariina:

Kokemuksia Laureasta: turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus – opiskelijahaastattelu

Kokemuksia Laureasta: Liiketalouden opiskelija Lam Nguyen kertoo työharjoitteluistaan

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

opinnot lukiolaislle

Voit suorittaa opintoja Laureassa jo lukioaikana. Kurkistuskurssit ovat kevyitä 1-2 opintopisteen laajuisia kursseja, joiden avulla voit tutustua AMK-opiskeluun ja eri koulutuksiimme. Väyläopinnot ovat laajempi 30 opintopisteen kokonaisuus, jonka suoritettuasi voit hakea Laureaan opiskelemaan erillishaun kautta ilman, että sinun tarvitsee hakea yhteishaussa.

Laurea_logo_opopassi_edited.png

mitä tarjoamme sinulle?

Laurea-ammattikorkeakoulu on lähes 8000 opiskelijan, 700 työntekijän ja yli 20 000 valmistuneen opiskelijan muodostama yhteisö, jossa yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja toisten auttaminen ovat keskeisessä asemassa.  Mahdollistamme opiskelijoillemme opintojen sujuvan etenemisen ja opiskelun arkipäivän hyvän sujumisen sekä annamme ohjausta ja neuvontaa kaikissa opiskeluusi liittyvissä asioissa.

bottom of page