top of page

laurea- ammattikorkeakoulu

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

Laurea_opopassi_1.jpg

Mitä tarjoamme

sinulle?

Tarjoamme opiskelijoillemme monipuolisia koulutuksia, joustavia opiskelumahdollisuuksia, hyvät palvelut sekä monipuoliset mahdollisuudet rakentaa tulevaisuuttaan yhdessä työelämän kanssa. Uudellamaalla sijaitsevilla kampuksillamme voit opiskella palvelualojen, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tai sosiaali- ja terveysalojen koulutuksissa. Meillä Laureassa oppiminen ja työelämä kulkevat käsi kädessä.

tutkinnot

Koulutustarjontaamme kuuluu 12 AMK-koulutusta. Opinnoissa tärkeässä roolissa on yhteistyö työelämän kanssa esimerkiksi projekteissa. Pääset tutustumaan työelämään ja työnantajiin jo opintojesi aikana

Laurea_opopassi_3.jpg

Tapahtumat

Tervetuloa osallistumaan AMK-kampuspäivään, jossa pääset tutustumaan viiteen ammattikorkeakouluun yhden päivän aikana. AMK-kampuspäivä järjestetään marraskuussa 2021

Laurea_opopassi_4.jpg

Kurkistuskurssit 
Lukiolaisille

Tarjoamamme kurkituskurssit antavat mahdollisuuden tutustua AMK-opintoihin verkossa. Kurkistuskursseja on tarjolla kaikissa koulutuksissamme ja niiden avulla voit tutustua AMK-opiskeluun kevyesti. Jos tulet myöhemmin ammattikorkeakouluumme suorittamaan AMK-tutkintoa, voit sisällyttää kurssit osaksi opintojasi.

Väyläopinnot

Väyläopinnoissa suoritat AMK-opintoja, jotka voidaan myös sisällyttää toisen asteen tutkintoosi. Opinnot ovat maksuttomia toisen asteen kumppanikouluopiskelijoille ja niihin hakeudutaan opon suosituksesta motivaatiokirjeellä ja valintahaastattelulla. Kun väyläopintokokonaisuus on suoritettu ja toisen asteen tutkinto on valmis, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillisvalinnan kautta.

bottom of page