top of page

Savonia-ammattikorkeakoulu

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

Savonia.jpg

  AMK- ja YAMK-tutkinnot

Savoniassa on yli 40 erilaista tutkintoon johtavaa koulutusvaihtoehtoa. Monipuolisen koulutustarjonnan ansiosta voit suorittaa tutkinnon joko päiväopiskeluna tai monimuoto-opiskeluna työn ohessa. Työelämäläheiset toimintapamme varmistavat, että Savonian opetuksessa yhdistyvät parhaalla tavalla teoria ja käytäntö.

Opiskele englannin kielellä ja suuntaa kansainväliselle uralle!

Kevään ensimmäinen yhteishaku ammattikorkeakouluihin järjestetään 7.1.–20.1.2021. Silloin voit hakea Savonian englanninkielisiin Bachelor- ja Master-koulutuksiin.

Savonia 1.jpg

Avointen

polkuopintojen kautta

AMK-opiskelijaksi

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun olet suorittanut tietyn määrän AMK- tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja

Savonian Avoimessa AMK:ssa. 

Savonia_logo_2020_ilmantaustaa.png
Fitness

Avoin AMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Savonian opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Opetusta järjestetään päivä-, monimuoto- ja verkko-opetuksena.

 Huippu-urheilu ja opiskelu

Savonialla on menestyksekkäät perinteet huippu-urheilijoiden kouluttamisesta ja Urheiluakatemiaan liittymisen myötä huippu-urheilijan opiskelun tukeminen on edelleen kehittynyt. Vastuu opiskelusta on opiskelijalla itsellään eikä tutkintovaatimuksista voida tinkiä, mutta koulutuksen järjestelyissä pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan urheilun asettamat rajoitukset.

Savonia 2.jpg

 Savonia tutuksi – tutustumispäivä hakijoille
15.11.2021: 

Tutustu Savoniaan –tapahtuma 15.11.2021. Esittelemme Savonian laajaa koulutustarjontaa hybriditapahtumassa. Osallistua voit joko paikan päällä Microkadun kampuksella Kuopiossa tai verkossa.

bottom of page