top of page

ef kielimatkat

kielimatka maailmalle

Kieli- ja viestintätaidoista on tullut olennainen osa ammattitaitoa työelämässä. Työntekijältä edellytetään oman äidinkielen joustavaa hallintaa sekä monipuolista vieraiden kielten taitoa. Tietotyön merkityksen lisääntyessä olemme siirtyneet yhä enemmän asiantuntijayhteiskuntaan, jossa yhä useampi on jollain tavalla kielityöläinen.  

Kokemuspohjainen oppiminen on tehokkain tapa oppia uutta kieltä ja tutustua uuteen kulttuuriin, kasvattaa itseluottamusta ja avartaa maailmankatsomusta. Kieltä käyttämällä kielitaito vahvistuu. Matkustamalla perehdyt uuteen kulttuuriin parhaalla mahdollisella tavalla, ja käytännön kielen opiskelu tapahtuu silloin tehokkaalla ja luontevalla tavalla.

TEHTÄVÄ: 

1. Kielimatka antaa tilaisuuden matkustaa ulkomaille jo nuorena. Nähdä maailmaa, oppia uutta, kerätä itseluottamusta ja palata kotiin uusia kokemuksia rikkaampana. Tutustu EF-kielimatkojen kohdetarjontaan tästä. Valitse vaihtoehto oman ikäsi mukaisista vaihtoehdoista. Miten kielimatka hyödyttäisi sinua tulevaisuutta ajatellen? 

2. Kielitaitoa pääset kartuttamaan EF-kielimatkoilla myös oppituntien ulkopuolella. Yksi osa onnistunutta kielimatkaa on sinulle parhaiten toimiva majoitusvaihtoehto. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin tästä. 

Mikä vaihtoehdoista toimisi sinulle parhaiten ja miksi? 

3. Lukio-opiskelijoiden kielitaito on eritasoista. Voit testata omaa tasoasi tästä.  Millainen on kielitaitotasosi? Mitkä asiat jo hallitset? Missä asioissa tarvitsisit kertausta? Mitä haluaisit eniten oppia? 

4. EF-kielimatkat on koonnut yhteen usein kysytyt kysymykset, jotka askarruttavat kielimatkaa suunnittelevia nuoria. Mitä EF vastaa lukiolaiselle, jonka kysymys koskee sitä, voiko hän osallistua kielimatkalle, vaikka hänen kielitaitonsa ei ole kovin hyvä? 

5. On tärkeää, että nuori oppii paljon uutta kielioppia, sanastoa sekä pääsee käyttämään kieltä kommunikoidessaan toisten ihmisten kanssa kielikurssin aikana uudessa ympäristössä. Kielikurssin sisällöltä edellytetään tehokkuutta. EF käyttää opetusmenetelmänään EF Efektaa. Mitä se tarkoittaa? Miten menetelmä sopisi sinulle?

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

 75 min = 1 piste

Aihe

Ulkomaille

mikä on ef kielimatkat?

EF Kielimatkat auttaa kansainvälistymään. EF Kielimatkoilla yhdistyy kielen opiskelu, hauskanpito, mielenkiintoiset aktiviteetit ja paikalliseen kulttuuriin tutustuminen. Kielimatkojen kesto vaihtelee 1 viikosta 12 kuukauteen. Kohteita löytyy ympäri maailman: aina Ruotsista Uuteen-Seelantiin tai Kiinasta Costa Ricaan. Suosituimpia kohteita ovat Malta, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

EF_Education_First_Logo.png

mitä tarjoamme sinulle?

EF on maailman johtava kielimatkoihin, kielikoulutukseen, kulttuurivaihdantaan ja matkustamiseen erikoistunut yksityinen yritys. EF:n kautta voi matkustaa jopa yli 54 maahan, sekä opiskella 12 eri kieltä.

Kansainvälinen kokemus

EF Kielimatkoilla pääset kohtaamaan muita kulttuureita ja harjoittelemaan kieltä aidosti kansainvälisessä seurassa.

Tarjoamme monia eri kurssivaihtoehtoja, joista voit valita juuri itsellesi sopivimman.

bottom of page