top of page

helbus

tee tehtävä 1p ja tutustu korkeakouluun

Yliopistotutkinto ilman pääsykoetta

Liiketoiminta, johtaminen, markkinointi, rahoitus, kansainvälisyys, henkilöstöjohtaminen ja yrittäjyys ovat kaikki laajan kaupallisen alan osa-alueita. Kaupallista alaa voi opiskella Suomessa niin toisella asteella, ammattikorkeakoulussa kuin yliopistossakin. Tiesitkö, että kauppatieteiden kandiksi voi valmistua kahdessa vuodessa sekä hakea ilman pääsykoetta? Oletko koskaan kuullut yhteishaun ulkopuolisesta vaihtoehdosta HELBUSista?   

Oletko kiinnostunut yhdistämään kauppatieteen opinnot, kansainvälisyyden ja opiskelun ulkomaisessa yliopistossa? HELBUSissa kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon voi suorittaa jopa kahdessa vuodessa (lähiopetuksessa), ja HELBUSiin haetaan ilman pääsykoetta! Tämän tehtävän avulla pääset ottamaan selvää siitä, miten se olisi mahdollista!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEHTÄVÄ:  

1. Ota selvää täältä minkälaisiin tehtäviin ja työpaikkoihin kauppatieteitä opiskelemalla voi päästä. Täältä löydät minkälaisiin yrityksiin HELBUSin opiskelijat ovat työllistyneet. Vastaa kysymykseen: Minkälaiset työtehtävät kiinnostaisivat juuri sinua ja miksi?

2. Tee leikkimielinen testi ja testaa minkälainen kauppatieteiden maisteri sinusta tulisi? Kerro mitä sait tulokseksi!

3. Lue nuorten kokemuksia HELBUSissa opiskelusta ja kerro mitkä ovat tärkeimmät syyt, miksi nuoret hakevat HELBUSiin opiskelemaan? 

 

4. Lue tietoa HELBUSin lukukausimaksuista ja opintojen rahoittamisesta. Miten sinä rahoittaisit opintosi HELBUSissa?

5. Käy katsomassa HELBUSin hakulomaketta. Valitse yksi hakulomakkeen kysymyksistä ja kerro mitä vastaisit siihen.

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75 min = 1 piste

Aihe

Opiskelu

mikä on helbus?

HELBUS on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa opiskellen. Pääset aloittamaan opintosi nopeasti, sillä opiskelijat valitaan heidän motivaationsa perusteella ilman pääsykoetta. HELBUSista valmistuu kauppatieteiden kandidaatiksi lähiopetuksessa kahdessa vuodessa.

Helbus_logo.jpg

mitä tarjoamme sinulle?

Hyödynnä mahdollisuutesi

HELBUS tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden suorittaa englantilaisen kauppatieteiden kandidaatin ja maisteri tutkinnot (MBA) kansainvälisessä opiskeluympäristössä ja intensiivisellä tahdilla kokonaan Suomessa opiskellen. Molempien tutkintojen laatua valvoo ja sen myöntää yhteistyökumppanimme University of Northampton (UoN) Englannista. Lisäksi maksullinen tutkinto tulee edullisemmaksi kuin kuin yhdenkin välivuoden takia menetetyt valmistuneen palkat (ka. 31.000 EUR).

HELBUS Helsinki School of Businessissa opetuksen tavoitteet on asetettu kuulemalla työnantajien tarpeita ja odotuksia tulevaisuuden työvoimalle. Opetuksen tavoitteena on kehittää opiskelijoista päteviä ammattilaisia elinkeinoelämän tehtäviin ja samalla mahdollistaa työkalut oman itsensä ja työnsä arviointiin, jotta he voivat täyttää työnantajien ja nopeasti muuttuvan toimintaympäristön asettamat vaatimukset.

tyytyväiset asiakkaat

Demi Palanki

Opiskelin vähän kansainvälistä kauppatiedettä lukiossa ja, kun kuulin HELBUSista, tiesin että haluan sinne jatkamaan opintojani. Uskon, että englannin kielen käyttäminen opiskellessa ulkomaisten vierailevien opettajien johdolla, on todella hyödyllistä tulevaisuuteni kannalta. Olen aina ajatellut suorittavani osan opinnoista ulkomailla ja kielitaidosta on varmasti hyötyä myös työelämässä.

Täytyy myös sanoa, että meillä on loistava ilmapiiri. Toimin HELBUSissa opiskellessani opiskelijahallituksen puheenjohtajana ja pidän siitä, että saan osaltani vaikuttaa meidän kaikkien kokemukseen. HELBUSissa opiskelu on ollut todella palkitseva kokemus ja en malta odottaa mitä jatko tuo tullessaan! 

bottom of page