top of page
Stationery

HAMK-hämeen
ammattikorkeakoulu

maailman parastajaksi HAMkista? 

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 10 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme tarjoamme erinomaiset työkalut ja ympäristöt tehdä työtä ja hyödyllisiä tekoja yhdessä.

TEHTÄVÄ:

1. Mitä Hämeen-ammattikorkeakoulussa voi opiskella? Tutustu HAMK- opintotarjontaan ja valitse kaksi mielenkiintoisinta tutkintoa.


A)Mainitse viisi keskeistä asiaa, joita valitsemissasi tutkinnossa opiskellaan. Yllättikö jokin opiskeltava asia sinut?

B)Millaisiin työtehtäviin valitsemistasi tutkinnoista voi valmistua?

2. Me HAMKissa uskomme, että maailmaa voi muuttaa jalat maassa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä ja konkreettisia tekoja. Katso seuraava video ja vastaa kysymyksiin sen pohjalta.


A)Millaisia ajatuksia video sinussa herätti? 

B)Miten sinä haluaisit parastaa maailmaa tulevien opintojesi avulla?

3)Haluaisitko jatkaa opintojasi suoraan toiselta asteelta ammattikorkeakouluun ja valmistua nopeammin? HAMKin väyläopintojen kautta voit suorittaa nykyisten opintojesi aikana AMK-opintoja osana tutkintoasi. Kun valmistut, voit hakea suoraan HAMKiin suorittamiesi opintojen perusteella ilman valintakoetta, tai todistusvalintaa.

Lukion oppimäärää ja ylioppilastutkintoa tai kaksoistutkintoa suorittavana opiskelijana suoritat 15 op ennalta sovittuja HAMKin opintoja.

A) Tutustu väyläopintotarjontaan. Miten ajattelet väyläopintojen soveltuvan sinulle?

4) HAMK toimii yhteensä seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeessä ja Etelä-Pirkanmaalla. Tutustu kampuksiin seuraavien kysymysten avulla:

 

A) Missä kampukset sijaitsevat?

B) Valitse vähintään kolme kampusta ja tutki niiden opintotarjontaa. Mitä AMK-koulutuksia näillä kampuksilla on tarjolla? 

C) Millaisia opiskelijayhdistyksiä kampuksilla toimii? 

D) Nyt kun olet tutustunut HAMKin kampuksiin, mikä kampuksista tuntuu sinusta kiinnostavimmalta sinulle?

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK

Tervetuloa HAMKiin, muutos on käsissäsi.

bottom of page