top of page

TEe jatko-opinto tehtävä ja liitä omaan passiisi 

ansaitse 2 pistettä

dyna-miitit

Dyna-miitit on konsepti, jossa pääset tutustumaan suomalaiseen luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian osaamiseen. Voit osallistua mm. yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen järjestämiin luonnontiede- matematiikka- ja teknologia-aiheisiin yleisötapahtumiin ja raportoida niitä oppimispäiväkirjatyyppisesti.

HUOM! Riittävän määrän osallistumisia (8) raportoimalla saat myös LUMA-diplomin, jota vastaan voit anoa lukion kurssisuoritusta oman lukiosi opinto-ohjaajalta tai rehtorilta. Tiedustele mahdollisuutta etukäteen lukiosi luonnontiede-matematiikka opettajilta ja opinto-ohjaajalta.

TEHTÄVÄ:

Osallistu kolmeen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen järjestämään luonnontiede- matematiikka- ja teknologia-aiheiseen yleisötapahtumaan. Laadi vapaamuotoinen raportti yksittäisen tapahtuman sisällöstä ja siellä saamistasi kokemuksista ja heränneistä ajatuksista ja kysymyksistä

oppimispäiväkirjatyyppisesti. Tekstin laajuus on 2-3 sivua (A4). Raportissa voi tekstin lisäksi olla myös kuvia ja siihen voi linkittää/upottaa videotakin. Tuo raportissa selkeästi esiin, mistä, missä ja milloin järjestetystä tapahtumasta on kyse.

Tietoa tapahtumista saat Dyna-Miitit -sivustolta sekä lukiosi luonnontiede-matematiikan opettajilta.

LUMA-diplomi kahdeksasta raportista

Mikäli tavoittelet LUMA-diplomia sinun on osallistuttava kahdeksaan tapahtumaan ja lähetettävä ohjeiden mukaiset raportit LUMA-keskukselle. Katso tarkat ohjeet DYNA-MIITIT -sivustolta.

Toteutus

Raportit 3-8 kpl

Aika

2h 30 min = 2 pistettä

Aihe

Jatko-opinnot

bottom of page