top of page

karelia
ammattikorkeakoulu

Kareliasta ylihuomisen osaajaksi? 

Ylihuomisen osaaminen tietoa ja tekoja sekä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Näistä aineksista rakennetaan tulevaisuuden ainutlaatuisia ratkaisuja ja palveluja työelämän tarpeisiin. Karelia-ammattikorkeakoulusta saat tarvitsemasi osaamisen, jonka avulla työllistyt ammattilaiseksi ja ylihuomisen työelämän kehittäjäksi.

TEHTÄVÄ:

1. Mitä Karelia-ammattikorkeakoulussa voi opiskella? Tutustu Karelian opintotarjontaan täällä ja valitse kaksi mielenkiintoisinta tutkintoa.
A)Mainitse viisi keskeistä asiaa, joita valitsemissasi tutkinnossa opiskellaan. Yllättikö jokin opiskeltava asia sinut?

B)Millaisiin työtehtäviin valitsemistasi tutkinnoista voi valmistua?

2. Haluatko opiskella itsellesi opiskelupaikan?
A)Tutustu tutkintoon tähtääviin polkuopintoihin. Millaisessa tilanteessa polkuopinnot olisivat sinulle hyvä vaihtoehto? 

B)Karelian lukioväylä on lukiolaisille uusi mahdollisuus tutustua Karelia-ammattikorkeakoulun opintoihin ja hakeutua tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman valintakoetta. Käy tutustumassa lukioväylään. Mikä olisi sinua eniten kiinnostava kurssi, jonka voisit mahdollisesti suorittaa jo lukioaikana?

3. Karelia ammattikorkeakekoulussa toimii Y-akatemia. Kenelle Y-akatemia on tarkoitettu? Mitä siellä tapahtuu? Voisiko tämä olla sinulle mielekäs tapa opiskella? Vinkki: Käy tutustumassa Y-akatemian Instragram-tiliin tunnisteella @yakatemia.  

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75min = 1 piste

Aihe

Opiskele

Miksi kareliaan? 

Karelia-ammattikorkeakoulussa voit opiskella amk-tutkinnon seitsemällä eri koulutusalalla. Englanniksi voit opiskella kahdessa eri koulutuksessa. Opetusta järjestetään päivätoteutuksena, monimuotototeutuksena sekä verkkotototeutuksena. Monimuotototeutuksessa opiskelu on mahdollista työn ohessa. Verkkototeutuksessa kaikki opiskelu on mahdollista verkon välityksellä.
 

Luvassa on monipuolisia opintokokonaisuuksia, oppimisympäristöjä ja työharjoittelujaksoja. Saat tilaisuuden myös opiskeluun ja harjoitteluun ulkomailla.

bottom of page