top of page

Karelia 
ammattikorkeakoulu 

tutustu mahdollisuuksiin ja tee tehtävä 

amk-tutkinnot

Kareliassa voit opiskella amk-tutkinnon seitsemällä eri koulutusalalla, yli 20 eri hakuvaihtoehdossa. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tekee ammattilaisesta asiantuntijan ja niitä on tarjolla viisi. Tutustu vaihtoehtoihin!

Karelia AMK kansi.jpg

Miten Kareliassa opiskellaan?

AMK-opiskelu on käytännönläheistä.

Katso esimerkkejä eri koulutuksissa opiskelusta.

Karelia AMK Tikkarinne 2021.jpg

Lukioväylä

Karelian lukioväylällä suoritat koulutusalaan määritellyt 15 opintopisteen opinnot Karelian avoimessa ammattikorkeakoulussa ja hakeudut erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta. 

Löydä päämääräsi maistiaiskurssilla

Maistiaiskurssilla voit joustavasti selvittää, kiinnostaako alan amk-tutkinto sinua oikeasti. Tarjolla on myös vaihtoehtoja henkilökohtaisen urasuunnittelun tueksi.

 Polkuopinnot – vaihtoehtoinen väylä tutkintoon

Polkuopiskelijana opiskelet ensimmäisen vuoden opinnot ryhmän opetussuunnitelman mukaisesti tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Haet erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi kerrytettyäsi riittävän määrän opintopisteitä.

Ylihuomisen osaamista Kareliassa

karelia ammattikorkeakoulu

joensuu on opiskelijan kaupunki

Joensuu on sopivankokoinen kaupunki, jossa opiskelijan on helppo elää ja harrastaa. Joensuulle on leimallista itäsuomalainen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. Luonto ei myöskään jätä sinua kylmäksi, talvellakaan, ja sen tarjoamat elämykset ovat tarjolla lähes kotioveltasi.

Tutustu Kareliassa
opiskeluun opiskelija-lähettiläiden matkassa


 

Seuraa Karelian opiskelijalähettiläitä Instagramissa. Lähettiläät kertovat opiskelustaan, opinnoistaan ja opiskelukaupungistaan. Seuraa ja innostu!

Karelia_AMK_kirjasto_Markkinointitoimisto_Tovari_Valokuva_1.jpg

y-akatemiassa kerrytät opintopisteitä yrittämällä

Voit perustaa oman yrityksen jo opintojesi aikana.

bottom of page