top of page

australia study

Australia kutsuu

Yhä useampi suomalainen haluaa opiskella ulkomailla. Ulkomailla tutkintonsa suorittavien suomalaisten määrä on kaksinkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yksi suosituimmista maista opiskella ulkomailla on Australia.

 

TEHTÄVÄ: 

Olet lukioaikana saanut osa-aikaisen työn firmasta, joka auttaa nuoria, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta Australiassa. Työpaikkasi nimi on Australia Study, joka neuvoo sopivan koulun ja tutkinnon löytämisessä, hakuprosessissa ja auttaa nuorta myös viisumin hankkimisessa.  

Suomalainen Liisa on yhteydessä sinuun koskien opiskeluja Australiassa. Hän on juuri valmistunut lukiosta ja haluaa jatko-opiskelupaikan Australiasta joko kanditasolla tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Sinun tehtävänäsi on selvittää vastauksia hänen kysymyksiinsä. 

  1. Liisaa kiinnostaa erityisesti Byron Bay ja Darwin. Mitä opiskeluvaihtoehtoja kaupungit tarjoavat hänelle? Vaihtoehtoja pääset katsomaan tästä. 

  2. Liisa tarvitsee Australiassa opiskelua varten opiskelijaviisumin. Kauanko opiskelijaviisumi on voimassa? Mitä asioita/asiakirjoja viisumia varten tarvitaan?  

  3. Mitä tarkoittaa CRICOS (Commonwealth Register of Institutions of Courses for Overseas Students) rekisteri? Mitä Liisan tulee ottaa huomioon valitessaan opiskelupaikkaa? 

  4. Liisa kertoo, että hän on kuullut kaveriltaan Working Holiday - viisumista. Selvitä Liisalle mitä se tarkoittaa ja kauanko sen saatuaan voi työskennellä/olla Australiassa. Kerro Liisalle myös millaisin perustein Working Holiday-viisumin voi saada. 

  5. Liisa on avoin myös uusille vaihtoehdoille opiskella Australiassa. Suosittele hänelle kahta itseäsi kiinnostavaa opiskelukaupunkia ja niiden tarjoamia opiskeluvaihtoehtoja. Kerro Liisalle myös hieman millaisia kaupungit ovat ja missä osassa Australiaa ne sijaitsevat.  

  6. Mitä hyviä ja huonoja puolia Australiassa opiskelusta olisi tulevaisuuden kannalta? Mitä itse ajattelet vaihtoehdosta opiskella koko tutkinto Australiassa? Mikäli lähtisit matkaan mitä asioita sinun tulisi hoitaa kuntoon jo ennen lähtöä? 

 

Toteutus

Vapaa valinta

Aika

75 min = 1 piste

Aihe

Ulkomaille

australia study logo miniaturka na FB.jp

miksi australia study?

Australia Study on tukena matkallasi Australiaan, olipa kyseessä lomamatka tai opinnot. Neuvomme sinua kotikielelläsi sopivan koulun ja tutkinnon löytämisessä ja haussa, sekä Australian vaatiman opiskelijavakuutuksen ja viisumin hankkimisessa. Voimme myös neuvoa työ- ja asumisasioissa. Kaiken tämän teemme ilmaiseksi! Meillä on toimisto Helsingissä/Suomessa ja Australiassa. Meillä on erinomaiset tiedot Australiasta ja olemme tukenasi kotona ja maailmalla.

mitä tarjoamme sinulle?

Opiskeluneuvontapalvelut (koulun etsintä ja hakuprosessi)

Viisumin hakeminen ja siihen liittyvät asiat

Australian vaatiman opiskelijavakuutuksen varaaminen

Kelan tuet ja stipendit

Pankkitilin avaaminen ja Tax File Numberin tilaus

Vinkkejä ja neuvontaa Australiassa asumiseen

Yleinen neuvonta opiskelu- ja working holidays -asioissa

Neuvonta työharjoitteluasioissa

Lisäksi meillä on Australian maahanmuuttolakimies apuna

tyytyväiset asiakkaat

Jenna Tiainen

Words can't describe how much I appreciate the work Australia Study and especially Kia has done with my school application and student visa. It was a long process, but it was made so easy with their help and knowledge. I would absolutely recommend them to anyone who wants to study in Australia!

Kristian Salmimeri

Aivan mahtavaa palvelua!
Ystävällista, ammattimaista ja nopeaa palvelua! Säästanyt niin paljon aikaa, vaivaa ja rahaa! (ja myös hermoja)
Alussa olin aloittamassa koko prosessin nollasta yksin, mutta päädyin käyttamaan Kian apua ja päivääkään en ole katunut! Monta suden kuoppaa olen välttanut mitä tulee koulun tai viisumin suhteen, kiitos Kian. :)
SUOSITTELEN! :)

bottom of page